Tämä viikko on kyllä ollut yhtä aikaa täydellistä kidutusta, mutta samalla jonkin sortin taivas. Sen lisäksi että on verissä päin luettu kokeisiin, on tullut tehtyä ja nähtyä niin paljon kaikkea kivaa.
Jos aloitan ehdottomasti järkyttävän oudosta tempauksestani torstaina.. Kaikki jotka yhtään tuntevat minua, tietävät kuinka usein käyn kirkossa... Joo,, siis viimeksi kävin ehkä ne ylä-asteen pakolliset.. Torstaina sain koulussa vielä viime hetken muistutukset, että illalla olisi käsikello konsertti Kuopion tuomio kirkossa... Pari kaveria siis soittaa tässä käsikellokuoro Dolce:ssa. Täytyy nyt vielä mainostaa, että tekivät järkyttävän kattavan kiertueen Amerikassa viime kesänä, eli taitoa kyllä löytyy ihan oikeasti. Niiin,, mutta takaisin asiaan. Tarrasin siis itseäni niskasta kiinni torstai iltana, ja suuntasin matkani kohti tätä keskustassa sijaitsevaa äärimmäisen kaunista, kovapenkkistä kirkkoa. Voin sanoa, että vaikka istumalihakseni ja selkärankani kuolivat täysin, 'keikka' oli aivan uskomaton. Oli aivan mahdottoman upeaa kuunnella, kuinka kelloista voi lähteä niin järkyttävän upea ääni. Aluksi olin ihan halvaantunut, 'mitä vittua, mistä tuo tausta ääni tulee' 'ei jumatsivale, kaikki kuuluu oikeesti noista kelloista'.. Aivan uskomatonta. Ja sain kyllä urakalla purra huulta, ettei itku tulisi. Se jotenkin vaan lävisti tunteet.. Voin siis hyvällä omallatunnolla suositella kaikille, myös niille jotka eivät ole mitään uskonnollisia ihmisiä. Ei laulua, ei uskonnollisia 'biisejä' kaikkea klassista yms. Tosi hohtoa (kuten kaverini sanoisi). Ilta sai vielä mukavan lopetuksen, kun jäin kaverin kanssa keskustaan juttelemaan joksikin aikaa. Hauska ilta siis kokonaisuudessaan!
Muuten viikon lopetus kuluikin sitten kierrellessä sukulaisissa, ja kavereita nähdessä. Perjantaina kokeiden palautuksen ja aivan uskomattoman ihanan kevätjuhlan jälkeen, (kiitos oikein hyvin lauletusta, ja soitetusta musiikista oppilaiden bändille!!!) jäin erään ystäväni kanssa kahville. Kiitoksia aivan järkyttävän ihanasta seurasta, ja uskomattoman hyvästä opetuksesta tälle herralle. Siitä sitten keskustasta vauhdilla kotiin vaatteiden vaihtoon, ja serkkupojan valmistujaisiin. Onnea vielä! Vaikka koulu kuulemma tästä jatkuukin.
Tietysti lauantailta sitten löytyi yhdet lakkiaiset. Aamu alkoi yrttien purkin vaihdoksella, toivottavasti selvisivät hengissä tästä. Tämän jälkeen automatka Tampereelle alkoi. Juhlat olivat mukavat, ruoka hyvää ja seura hauskaa. Juhannuksesta oli sitten vielä puhetta, että sukulaiset meille (tai mökille) kokoontuisivat. Nähtäväksi jää, lähteekö nuoriso omille teilleen, vai jääkö vanhusten seuraan.. Illalla sitten kahden aikoihin yöllä kotiin, nukkumaan pieni pään jomotus pois, ja aamulla yhdeltätoista enemmän tai vähemmän pirteä herääminen.
Sunnuntai päivä on tarkoitus viettää rauhallisesti. Nyt aluksi ihan vain kotona, ulkonakaan ei aurinko paista, ja lopuksi käydä ratsastamassa. Huomenna töihin, joten aikaisin nukkumaan tänään.
Eiköhän sitä tässä taas ollut juttua. Katsotaan mitä sitä myöhemmin keksii! Hyvät lomat muullekin nuorisolle!

ps. Tuskassa nähdään hei!!!