Olen ollut tälläviikolla oikein ahkerana. Toissapäivänä huovuttelin urakalla hirmuisen läjän palloja. Istuin siis onnellisena alapihan terassilla, ja uitin käsiäni tulikuumassa saippuavedessä. Mikäs siinä. Oikein mukavaa oli ja tulostakin syntyi :D.
Löysin vasta tänään kameran, joten sain otettua kuvia vasta tänään. Nyt saan kuitenkin laitettua niitä. Vähän huonolaatuisia ovat,, valoisuus oli huono (vikahan ei siis varmasti ole kuvaajassa...).
Toissapäivänä tein siis vihreitä ja punaisia palloja, laitan myös kuvat sinisenmustasta korusta. Punaisessa ja vihreässä kaulakorussa on kiinnitystä varten lukot. Sininen mahtuu 'päänläpi' vaivatta :). Ei niitä tosin paljon kesällä käytetä... Sen verran lämpimiä pakkauksia ovat :D. Talveen kuitenkin tässä valmistaudutaan koko ajan. Kuvia nyt kuitenkin.

1784847.jpg     1784848.jpg

Ja tässä tuoreimmat:
1784853.jpg       1784860.jpg

Huvutukseen käytin siis kuumaa vettä, johon sekoitin nestemäistä mäntysuopaa. Käytin kuitenkin myös Marseillen palasaippuaa apuna. Kannattaa kuitenkin katsoa, ettei saippuaa ole liikaa.
Materiaaleina värjättyä lampaanvillaa. Suunnilleen 5 eri vihreän sävyä ja hiukan vaaleaa ruskeaa ja noin 8 punaisen sävyä.
Tavoitteena oli taas pitkästä aikaa palautella muistiin huovutuksen syvimmät salat :D. Edellisestä kerrasta on kuitenkin jo lähes puolisen vuotta aikaa. Ja sillon taidettiin huovutella tytön hiuksia. Viime talvena tein huovuttamalla ihanan laukun. Ehkä saan laitettua joskus kuvia myös siitä.

Lisään vielä saunan jälkeen kuvia laukuista jotka ompelin tänään. Ja kierrätys oli muuten menossa vahvasti mukana :)