Aloitin tänään ehdottomasti elämäni suurimman, ja tähän asti tärkeimmän urakan. Syksyn yo-kokeet kutsuvat, joten tämä tyttö aloitti nyt vihdoinkin sen lukemisen ihan oikeesti kunnolla! Tein kunnon aikataulut, johon merkitsin määrät paljonko täytyy lukea. Lukemista siis tulee keskimäärin parisen tuntia per päivä. Muutama päivä on festareiden vuoksi niin etten lue ollenkaan, mutta muuten sitten urakasta yritetään selvitä kunnialla. Heitin vielä tottakai kunnon porkkanan kehiin itselleni. Jos ei tule luettua vähintään 13 tuntia viikossa, jää toinen ratsastustunti välistä. Kiristystä, mutta kun se lähtee omasta itsestään, siitä voi ehkä selvitä kunnialla. :D Ainut ongelma tässä on vain se, että tuo tuntimäärä on se, jonka käytän historian kirjoituksiin lukemiseen. Eli tuon 13 tunnin päälle viikkoon keräytyy varmasti vielä enemmän, sillä täytyisi tässä aloitella psykologian ja uskonnon itsenäisiä suorituksia. Noh.. Katsotaan katsotaan. Päätin, että en aloita vielä nyt seuraavalla viikolla, vaan sitten.
Olen varmaan seonnut lopullisesti. Siihen tulokseen tässä tämän päivän aikana tulin. Lähetin jopa käsityön opettajalleni sähköpostia kyselläkseni ensivuoden kursseista. Ongelmana on, että vaateompelun jatkokurssi on tietysti päällekäin fysiikan kertauskurssin kanssa. Kyselin voinko ottaa puoliksi itsenäisenä, mutta katsotaan nyt mitä opettaja on mieltä.
Joo.. Tyhmälapsi kun ajattelee koulua lomalla. Ei voi mitään, en halua kauheata stressiä vikalle loma viikolle.. Mielummin teen tälleen hitaasti mutta varmasti. Kesäkuultahan jätin lukemisen kokonaan töiden takia. Ei kuitenkaan ole kauheasti järkeä rasittaa itseään liikaa töillä ja koululla.

En keksi minkä ompelutyön aloittaisin... Tein tuossa viikko sitten housut, joten mietin pitäisikö tehdä muutama paita.. Haluaisin aloittaa jotain haastavaa,, mutta kuitenkin jotain sellaista joka valmistuisi nopeasti. Vaikken tarvitse uusia vaatteita, ois kiva jos niitä nyt ilmestyisi. Ja joo,, shoppailu ei tule nyt kysymykseenkään. Pelastan maailman ja olen ostamatta ylimääräistä turhaa tavaraa. Joten ompelu ja pohjaton kangaskaappi on tällähetkellä ainut neuvo, jolla voin tyydyttää vaatteiden haluani.
Tosin onhan minulla tässä nyt parisen projektia kesken. Pääosin kylläkin tuollaista neulostyylistä. Yksi palasista tuleva virkattava villakaulaliina, josta laitan kuvia kun jaksan ja sitten alotin eilen suutuspäissäni lapasen teon. On se jännä. Aina kun olen vihainen, syntyy parhaimmat ja upeimmat hansikkaat, myös kesällä. Ajattelin, että voisin myös aloittaa muutaman kaulaliinan, sellaisten oikein paksujen tekemisen. Talvella on aina pula hanskoista ja sukista, ei ehdi koskaan tehdä mitään isotöistä.. Mutta jos sitä nyt kesällä saisi aikaiseksi. Ajattelin tehdä kanssa parille ystävälle... Olen niin toivoton keksimään synttärilahjoja miehille. En voi sille mitään.. En vaan ikinä keksi mitä voisin antaa. Joulu ja muut tälläset on ihan helppoja... Mutta siis.. Jos olet syntynyt kesällä, niin sillon ei vaan voi antaa lapasia ja villasukkia.Mutta sellaista se elämä vain välillä on. :)