Kyynel. Huomasin juuri äsken, että vajaa kuukausi sitten ostamani korsetti on rikki. :'( Itku ja parku. Onneksi olen kuitenkin tällainen ompelia ihminen. Katselin saumaa ja tulin siihen tulokseen, että saan sen korjattua.. Vähän ottaa silti päähän.. Oon joko kiristäny sitä jotenkin huonosti, taikka lanka jolla on ommeltu, on ollu huono.. Noh.. Toivottavasti saan sen korjattua kuntoon. Kuopio rockiin olin sitä ajatellut päälle. Suht samat vaatteet varmaan laitan mitkä oli tuskassakin. Tosin mallailin tuossa äsken alle verkkopaitaa.. Mutta katsotaan nyt sitten kuinka käy.
Oikeastaan kiva, että on enää kaksi viikkoa rockcockiin. Cradle Of Filthin näkemistä on tässä kuitenkin jo reilu kuutisen vuotta tullut odoteltua. Ottaa niin helvetisti päähän kun jannut on nyt 2 kertaa sinä aikana jo Suomessa käyny, mutta ei neitillä oo ollu mahdollisuuksia päästä kattoon. Joku neljä-viis vuotta sitten olivat Helsingissä Kreatorin ja jonkun muun bändin kanssa ja nyt viime kesänä tuolla Sauna open airissa. Mutta en päässyt katsomaan kun justiinsa työt oli alkanu.. Kyynelten tulva. Onneksi kaveri nappasi muutaman kuvan meikälle sieltä sitten. Joten sain niitä onnellisena tuijotella ja odottaa sitten seuraavaa keikkaa jonka yhtye kotimaassa vetäisisi. Ja perhana! Eivätköhän sitten kotikaupunkiin tule. Nyt ei edes keuhkokuume tai muu sairaus estä meikää näkemästä. Lippuhan on ollu hommattuna jo kaksi kuukautta. Eipä sillä, on niitä vieläkin varmaan myynnissä. Kaikki vaan COF:ia katsomaan. Ja koska COF:in bileen on vasta lauantaina, niin Turmion Kätilöt
vetää sitten perjantain parhaat bileet, ihan tiedoksi kaikille. Kätilöt ei oo koskaan pettäny. Ja uusi levykin on hyvä, jtn pojilta varmaan löytyy jonkin sorttista ylläriä rökkikökin keikallekin! Viime vuodelta muistan että ei pää kääntynyt lauantaina, ja Amorphiksen keikka meni piloille kun oli niin saatanan moinen jomotus, joka siis johtu niskoista, ei viinasta.

Äippä lähti veljien kanssa sukulaisiin tänään. Pohjoseen ovat menossa mutta koukkaavat Tampereen kautta. Oli vissiinkin jotain sattunu, ja hakevat kummitätini sitten kanssa pohjoseen sieltä. En sitten tiedä, mutta aika pahalta vaikutti. Täti parka.. Jäin siis tosiaan isukin kanssa kotia nyt sitten. Eipä sillä. Iskä on töissä neljään tai viiteen tänään. Huomenna lähden mökille. Bussilla menen siis kylälle, josta kävelen sen jonkun 7-10 kilsaa mökille sitten. Isän kyydillä varmaan tulen sitten sunnuntaina kotiin. Uskoisin. Toivottavasti huomenna aurinko paistaa, ettei tartte vesisateessa mennä.
Kohta tallille ratsastamaan. Taas... Kävin eilenkin. Eilen tosin tulin komeassa kaaressa alas hevosen selästä. Kiva mustelma varmaan nyt takalistossa. Sen verran kolahti. Noh, tällä kertaa ei hepolainen juossut ranteen päältä, joten ei tässä mitään hätää. Pääsen leipomaan ratsastuksen opettajalle kakkua, kun en ilmoittanut laskeutuvani satulasta... Sellanen on tapana :'D Hah. Pitää katsoa juoksutanko tänään pikkulikan. Omistajalla paikat niin kipeenä, että pyysi jos voisin suomenhevostytskyni juoksuttaa. Toivottavasti paranee pian. Ei sillä, mielelläni minä sitä heppaa liikutan.
Joopa joo. Pitäisi siivota varmaan omaa huonetta vähäsen. On kuin pyörremyrskyn jäljiltä taas. Ihan hujan hajan kaikki tavarat. Kirjoittelen varmaan vasta kun palaan mökiltä... Uskoisin..?

Ps. Sitä tulee vainoharhaiseksi kun on yksin... Kuulen koko ajan ulko-oven käyvän...