Tässä olisi nyt valmista kuvaa pyyhkeistä, jotka aloittavat toivottavasti joskus matkansa ystäväni 'uusiin' asuintiloihin.
Pyyhkeet ovat siis mustaa ja myrkynvihreää froteeta. Hoito-ohjeet samat kuin muillakin frotee kankailla, pesu 40 ja niin edespäin.
Kuviot on tehty ristipistoilla, ja ommeltu sitten pyyhkeeseen. Pienempi kallo on ommeltu käsin, isompi koneella. Vihreässä pyyhkeessä ei ole kuvioita ollenkaan. Harkinnassa kyllä on, että laittaisinko kaverin nimikirjaimet, mutta taitaa mennä liian sekavaksi.
Saumurilla saumailin kaikki saumat aluksi, mustassa ne näkyvät osittain, vihreässä jäävät taitteen alle. Molemmissa ompelulankana on musta, ja molemmissa vihreä raidalliset nauhat kiinnitystä varten.
Mutta tässä nyt niitä kuvia. Toivottavasti saan joskus aikaiseksi tehtyä myös vaaleanpunaiset versiot toiselle ystävälleni. Mutta tässä nyt nämä, rokkitytyn putsausliinat.

1891379.jpg

Tässä nyt jokseenkin huono kuva, jossa nyt kuitenkin näkyy hiukan molempia kappaleita. En nähnyt järkeä siinä, että olisin ottany koko kuvan mustasta pyyhkeestä, se on siis sellainen valtavan suuri kylpypyyhe, johon ystäväni voi sitten saunaillan päätteeksi rullautua vaikka sitten miehensä kanssa.
 

1891386.jpg

Tässä kohtalaista kuvaa pyyheiden lekeistä, tykkään lenkkien väristä tosi paljon, ja värit istuvat hyvin molempiin pyyheisiin. Täytyy varmaan käydä tuota koristenauhaa ostamassa lisää vähän varastoihin itselle.


1891374.jpg

Tässä siis lähikuvaa suuremmasta kallosta, joka komeilee pikku kallon (alla) kanssa pyyhkeen alakulmassa.
1891375.jpg

Ja tässä vielä yhteiskuvassa molemmat kallot. Näkee hiukan koko eroa, vaikka sotkuinen kuva onkin. Mutta kuitenkin.
Pienenä lisänähän ne pyyhkeessä ovat.. Mutta siitä tulisi sottainen, jos olisin jtn suurempaa kehitellyt. :) Uskon tytyn tykkäävän!

1891378.jpg