Toisina päivinä sitä vaan ei mikään onnistu. Aamu voi alkaa yltiömäisellä riidalla, töissä voi sattua joka paikkaan ihan saatanasti ja päivä voi myös päättyä älyttömään riitaan. Welcome to my perfect life!
Mmm.. Jaksoin pitkästä aikaa puhdistaa akvaarion. Tunnustan, tunnustan.. Oli päässyt aivan kauheaan kuntoon.. Kaiken huipuksi veden parannus aine homma oli päässyt loppumaan.. Noh, olin jo raivopäissäni lähdössä älyttömällä vauhdilla polkemaan tuon 15 kilometriä keskustan lemmikkikauppaan (tunti aikaa kiinni menemiseen) mutta sain sitten kuitenkin kyydin autolla. (Onneksi *huh*.) Mutta nyt on sentään tuo pois aikajärjestyksestä, huomenna jos ehdin ennen ratsastusta, ajattelin siivota huoneeni... Se on, jos mahdollista vieläkin pahemmassa kunnossa kuin mitä akvaario oli ennen siivousoperaatiota.

Ärsyttää kun pitää olla vielä töissä. Siis omallatavallaan siellä on ihan kivaa, ja voisin olla mielelläni vielä ensiviikonkin, jos mahdollista. Mutta haluaisin niin kovasti alkaa ompelemaan.. Sain niin ihanan housuidean (mahdollisuus nähdä tulos varmastikin päälläni Tuskassa) mutta ei ole aikaa alottaa... TAHDON AIKAA!!! TAHDON AIKAA ITSELLENI!!!! TAHDON ,,, okei, okei.. tahdon rahaa!!!!  Eli jatkan siis töissä niin pitkään kuin mahdollista.
Vuotta nuorempi kaverini pyysi minua tekemään hänelle Wanhojenpäivän puvun ensi vuodeksi. Olisi niin ihana jos ehtisin toteuttaa suunnitelman.. Toinen ystäväni menee naimisiin kesällä -09. Hän puolestaan pyysi minua toteuttamaan itselleen hääpuvun. Pitäisikö tässä olla imarreltu *heh* :D Kyllä. Kyllä olen. Oikein mukava kun kaverit luottavat kykyihini ^^ Eipä sillä, vaatteiden suunnittelu ja toteutus ompelemalla ovat ehdottomasti vahvinta alaani. Katsotaan miten käy. Oma Wanhojenpukuni onnistui oikein hyvin. Tosin alan ammattilainen, eli äitini avusti minua hiukan. :) Ja muutenkin,, oi että miten kivaa se tanssiminen oli. Täytyy kysyä pariltani saanko laittaa kuvan minusta ja hänestä tänne. Jos jaksan, muokkaan kuvan mekostani niin, ettei naamani näy. (En halua, että tunnistatte minut! *hah* :D )

Koko päivän on satanut vettä. Aamulla satoi, päivällä satoi, nyt sataa... Toisaalta luonto kaipaa vettä ja ravintoa. Joten mikäpäs siinä. Sadepäivät on välillä ihan kivoja, ja jaksoi töissäkin keskittyä paremmin, kun ei haikaillut ulos koko ajan. (Ainahan sitä jaksaa, kun on tarpeeksi salmiakkia syötävänä...)
Juu mutta, enköhän lähde tästä saunaan rentoutumaan raskaan päivän pääteeksi. Sen verran töitä tullut paiskittua, että olen hetken lepäilyn ansainnut. Eipä sillä, menen kyllä ihan kohta nukkumaan.. Sen verran aikaisin joudun huomenna heräämään... See u.


Ps. RAKKAALLE JA IHANALLE YSTÄVÄLLENI OIKEIN PALJON ONNEA, 18 WEE!!! <3