PAPPAHEVIN KUNINKAAT KUOPIOSSA SAATANA!!
Voi voi, että oli mahtava keskiviikko, ei voi muuta sanoa. Kaksi ehdottomasti upeinta bändiä, ja vielä ihan kotikulmilla. Pienestä asti oon saanu tuntumaan tuon hevin maailmaan, ja nyt sitten ne yhtyeet, joita isän kanssa on aina kuunneltu tuli nähtyä, tottakai, isän kanssa livenä. Oli se kyllä uskomattoman hienoa, että isä otti minut mukaan!! En olisi edes osannut olla siellä keikalla ilman isää, isän kanssa kuunneltu kakarana, isän kanssa kuunnellaan myös vanhuksena. Piste.
Vaikka onhan se omallatavallaan aika hauskaa, että tyttö 18wee menee isin kaa... ^^ Njoo, ihanata oli.

Nazareth oli kyllä aivan uskomaton. Älkää kysykö mitä kappaileita ne veti, mulla on maailman ehdottomasti voittamattomin huonomuisti kappaleiden nimien suhteen. Parin hitaan kipaleen aikana sain purra huuleni, oikeesti kirjaimellisesti verille, sillä en halunnut alkaa vollottamaan. Niin uskomattoman upeasti laulaja ihanalla rääkymisellään ne tulkitsi. Lauluääni on säilyny niin hyvänä että oksat pois. Ja okei okei.. Ei siinä passannut päästellä kyyneleitä, kun kaveripoika seisoi ihan vieressä :D Tiedä mitä se olisi tehnyt... Tosin taitaa kyllä olla yksi niistä harvoista, jonka nähden olen joskus itkenyt... Pelottavaa...

Deep Purple. Tartteeko sanoa mitään? Vähän meinasi kyllä itkupäästä kun huomasin, ettei laulajan ääni ollut enää läheskään niin hyvässä kunnossa mitä olin kuvitellut. Mutta mikäs siinä, kitaristi korvasi sooloillaan osan laulusta... Ja oli muuten niin kaunis hymy sillä miehellä, että tuollaisen kun joku joskus mulle väläyttäisi, niin olisin täysin myyty. No joo,,, kuuntelemaanhan mä sinne menin enkä pappoja tuijottamaan hah :D. Kuitenkin..
Tietysti sieltä tuli kaikki, mitä nyt olettaa saattoikin. Vanhoja huippuja kipaleita toinen toisensa jälkeen, ja tietysti viimeisenä vetona Black night, jonka riffit yleisö osasi täysin. Vaikka kitaristi lopetti soittamisen, yleisö jatkoi laulamalla. Mikä olisikaan ihanampaa!!! ^^ Se on nyt tässä sitten parisen päivää soinut päässä. Ihana keikka, aivan mahtava.

Nazareth, lämppärinä, kyllä näytti että mistä sitä tullaan, ja minne mennnään. Meinasi tosin papoilta pikkuhiljaa vauhti vähän hyytyä :D mutta annettakoon anteeksi, sen lavallakeikkumisen korjasikin sitten musiikki! 10 pistettä.
Ja purplelle kanssa 10 mitäs muuta, nämä kaksi keikkaa taistelevat Cradle Of Filthin kanssa ehdottomasti parhaasta näkemästäni keikasta. Cradlella on kuitenkin niin suuri merkitys mun elämässä, että sen yhtyeen ohi on jopa pappojen vaikea päästä. Mutta huippua ja jotain mitä en osaa edes kuvailla!

Ps. Tunsin itseni ihmeen kotoisaksi yleisössä, jonka keski-ikä oli noin... 50wee :D *nauru*