Alexander Pilin.

valenki_2_05.jpg

http://www.geocities.com/apilin/index.html

Olen löytänyt viimeisen kahden tunnin aikana jotain niin loistavaa ja upeaa, ettei voi uskoa. Voisin linkittää tähän tuhansia kuvia, joita olen löytänyt ja ihaillut, mutta toivon että te kaikki huovutuksen ystävät vierailette ainakin yllä olevassa osoitteessa, jossa saa ihastella loistavan venäläisen taideteoksia. Erityisesti hänen kaikki upeat ja mahtavat kenkänsä ovat jotain uskomattoman loisteliasta. Kuvat puhuvat puolestaan.

valenki8.jpg

Enempää ette tältä kyseiseltä taiteilijalta saa. Käykää katsomassa itse hänen upeita luonnoksiaan, laukut, joita hän on tehnyt, ovat myös upeita.

perhosetperhosetperhosetperhosetperhoset

Tässä sitten olisi Jean Hicksin luomuksia seuraavaksi luvassa.
http://www.jeanhicks.com/index.html

Shows, installations and design by Jean Hicks

Tässä hatussa on käytetty materiaalina valmista huopaa, johon on lisätty jonkin sortin höytyvää tuomaan lisää näyttävyyttä. Äärimmäisen hauskan näköinen. Voisi moni katsoa kieroon kadulla, kun tuollainen päässä joku kävelisi vastaan :)

The play by Caryl Churchill

Tässä hattu tekovaiheessa.

PhoneMiddle.jpg

Ja tässä vielä mielestäni uskomattoman suloinen tapaus. HUOVASTA TEHTY PUHELIN!!! Itselläni sattuu olemaan samanlainen omassa huoneessani, tosin mustana ja aitona kapistuksena, jolla voi soitella kuulumiset. Mutta 'katsokaa mitkä muodot' loistavaa ja upeaa jälkeä, kyllä on tiedetty mitä on tehty.

perhosetperhosetperhosetperhosetperhoset

Tässä nyt tätä oli, herkkupaloja kaikille meille käsityön ystäville. Suurin syy, miksi olen nyt hermostukseen asti selannut tuhansia, ja taas tuhansia erilaisia ja erimaalaisia sivuja, on käsityödiplomini tutkielma.
Kartutan mitä on olemassa, ja mitä on tulemassa, mitä on tehty ja mitä on tekeillä. Kuka teki mitä, mikä teki ketä ja minne se kaikki meni. Sekavaa ja tunnen olevani täysin hukassa. Jos teillä on tietoa mihin kaikkeen vanhoja huopia on käytetty, mistä löytäisin erilaisia kierrätysmateriaaleista tehtyjä takkeja tai vielä parempaa, vanhoista huovista tehtyjä takkeja. Niin kiitän ja kumarran kyllä syvempään kuin kukaan on koskaan onnistunut.

perhosetperhosetperhosetperhosetperhoset

Tässä vielä Jean Hicksin loistelias tuoli ja puhelin, johonka puhujalla on tainnut jäädä veisti kesken.

SettlersLowerLeft.jpg

SkinRight.jpg

http://www.jeanhicks.com/index.html