Vihdoinkin tuntuu lomalta! Yksi yö Emmin luona ja taivaallinen autuus on palautettu. En tiedä mitään niin rentouttavaa kun höpöttely hänen kanssaan. Osasyynä voi tietenkin olla jo yli 11 vuoden ystävyys.. Mutta jokainen päivä on silti erilainen!
Katsottiin eilen illalla elokuva, olikohan 1408 sen nimi..? Muistaakseni jokin tuolainen nelinumeroinen luku, joka päättyi kahdeksikkoon :D Hah.. Hyvä muisti. Alku vaikutti järkyttävän lupaavalta, puolessa välissä huomasin, että kurkkuni on käheänä ja kaveri istuu sylissä.. Mikäs siinä. Jännitys purkautui huoneen täyttyessä vedellä, joka siis tuli taulusta.. Hyvin epäuskottavasti tehty kohta ei auheuttanut pelon fiilistä vaan sellaisen lamaantumisen.. Huonossa mielessä siis.. Palasi todellisuuteen 'se on vaan leffa' - fiilikseen. Ei kiva. Loppu oli kyllä sangen kehuttava, ja jätti paljon auki. Suosittelen niille, jotka tykkäävät jännityksestä, mutta eivät kuitenkaan kauhusta (johon kylläkin joku voisi sen luokitella).
Tänään käytiin kaupungilla. Ostettiin yhteen takkiin kangasväriä. Ei siis minulle vaan Emmille. Sellainen maastonvihreä uskoisin värin olevan. Ei ehditty alkaa tänään värjäämään, mutta katsotaan huomista, tai jtn muuta päivää sitten. Emmi laittoi minut ompelemaankin. Piti kavennella yhtä takkia ja istutella hihoja uudelleen. Jäi vähän kesken, joten täytyy sekin tehdä loppuun toisella kerralla. Oon aikasemminkin kyseisen neidin vaatteita uudistellut tai kavennellut :D Mikäs siinä, kierrätys on hyvästä. Ja joo... Tunnustan... Tultiin bussilla takaisin Emmin luokse... Mutta pyöräilin sieltä kotiin!!! :X Ei auta.. Bussilla tultu kuitenkin. Noh,,, kerran kait sitä voi :D.
Tänään kaiketi alkoi Ilosaarirock Joensuussa? Tässä viimeiset kaksi päivää saanut jokaiselta ihmiseltä jonka kanssa on puhunut, kuulla että joko hän tai joku muu tuttu on lähdössä sinne. Ottaa tottapuhuen päähän etten itse lähtenyt... :X Jos lippuja olisi vielä parisen viikkoa sitten ollut, olisin varmaan itsekin siellä. Ei auta itku.. Yritetään kestää... Olen aivan varma, että ystäväni lähettää viestiä tänään kuinka huippu kivaa siellä on ollut -.-' silloin koen kyllä turhautumisen multihuipentuman. No joo,,, ajatellaan positiivisesti. Siellä ei voi olla yhtä kivaa, mitä mulla ja Emmillä oli. Se on ainakin fakta :).
Odotan kauheasti, että pääsen mökille. Etenin nyt jo suunnittelusta toimiin, kun päätin lähteväni viimeistään torstaina ja tulevani maanantaina, taikka sitten joudun perumaan ratsastuksen. Katsotaan nyt. Bussilla pitää varmaan mennä ja kävellä joku 7 kilsaa siitä sitten maantietä pitkin. Ajattelin, että voin ensin viedä kamat mökille, ja sitten ajella pyörällä (samaa tietä takaisin) kauppaan. Koska pyörällä on kuitenkin helpompi tuoda ruuat. Täytyy katsoa jos otan jonkun kaverin mukaan.. Mutta toisaalta voisi mennä yksin ja lukea niitä yo-juttuja.. Katsotaan nyt miten jaksan, ja miten kaverit jaksaa.
PERKELE!!! VARIKSET SYÖ MEIDÄN MANSIKAT!!! SAAKELI!!! Tästä ikkunasta näkee niin sopivasti kun ne tuolta yrittivät pistellä kaikki poskeensa.. Häädin ne avaamalla parvekkeen ovea.. Perhanan kaakattajat.
Mutta joo.. Katsellaampa sitten taas millon pääsen seuraavan kerran kijoittamaan (varmaan jo huomenna...). Haluan laittaa kuvan liljasta, joka kukkii alapihan kukkapenkissä. Tässä teille:


1724678.jpg