1784826.jpg     1784917.jpg

Tässä siis uusimmat luomukseni eiliseltä. Tarkoitus oli saada ne jo eilen heti huopahelmien jälkeen laitettua tänne esille, mutta en ennättänytkään. Molemmat laukut ovat huvittavan kaukana omasta tyylistäni. Ovat niin hurjan söpöjä. Mutta tiedän silti että tulen käyttämään niitä.
Laukut on valmistettu vanhoista, mökiltä löytyneistä tyynyliinoista. Molemmat olivat sen verran kaposia, että tyydyin vain lyhentämään niitä. Vihreän kassin hihnoista halusin pitkät, ja tein ne ns. 'ylijäämä paloista'. Siniseen kassiin tein hihnat vanhasta kaitalenauhasta, sillä jämäpalalle minulla on jo tiedossa toinen käyttöpaikka :).

Vihreään laukkuun lisäsin koristeeksi leveää satiini nauhaa (leveys 3,5 cm), johon jätin pitkät hännät ruseteille. Oikeastaan muuta siinä ei olekaan, sillä jo itse kangas on tarpeeksi kaunis 'koristeeksi'. Tässä vielä kuva tyhjästä kassista lattialle levitettynä.
1784876.jpg

Sinisessä kassissa on enemmän yksityis kohtaa kuin vihreässä. Halusin pallokuvioita korostaen tuhlata vanhat siniset nappini sen reunukseen. Löysin myös vanhoja niittejä, jotka kiinnitin laukun (nysä)hihnoihin. Tässä vielä kuvat sinisen laukun yksityiskohdista ja levitettynä matolle.

1784925.jpg    1784913.jpg

Jäljelle jäi vielä muistaakseni kolme tai neljä tyynyliinaa, joista mietin, että voisin kanssa kyhätä jotain. Katsotaan sitten mitä kaikkea keksin :). En ole oikeastaan päässyt koko kesänä ompelemaan, niin kyllä se rentoutti! Äidin ilme vain oli hyvä kun hän tuli eilen kotiin mökiltä.. Sekä huoneeni oli kuin räjähdyksen jäljiltä (olin purkanut koko ompelutarvike kaappini pitkin lattiaa) ja keittiö myös. (en mahtunut enää omaan huoneeseeni ompelemaan... Siitä voitte päätellä paljonko siellä kaapissa oli tavaraa... Ainakin sain pitkästä aikaa siivottua sen. :) ) Ja okei okei... Olin räjäyttänyt myös alakerran.. Mutta se siistiytyi aika nopeasti.