Koeviikko takana. Tänään voi vihdoinkin rentoutua. Saa istua rauhassa ja tuijottaa seinää vaikka koko päivän, potematta siitä minkäänlaista huonoaomatuntoa. Taivaallista. Tosin, huomenna alkaa uusi jakso. Ehdottomasti paljon rankempi kuin nyt jo takana oleva.. Haluan miehen kanssa samaan filosofiaan, haluan haluan haluan. Mutta huomasin juuri, että hän on siinä toisessa. Aivan varmasti. Haluan silti, haluan haluan haluan... Abivuosi on tuskaa...

Kävelin tänään koulusta bussiin. Kuten yleensäkin. Harvemmin sitä matkaa muulla tavoin pystyy/pääsee menemään. Siinä sitten kaverin kanssa kuljin vähän kauemmas pysäkille, kun eihän sillä nyt niin väliä ole.. Eikäpä sillä, ystävän, ja noh, tuon ihmisen kanssa olisin kulkenut vaikka parin kilometrin päähän pysäkille... Että en valita.
Myöhästyin bussista. Juuri siitä, mihin olisin ehtinyt, jos olisin kävellyt keskustaan. Mutta ei se haittaa. Naurullahan se otettiin. Seuraava lähtisi reilun vartin päästä, sanoin, että lähden keskustaan odottamaan sitä, se kun ei tuolta kautta kulje, missä olimme. Hänen olisi pitänyt lähteä risteyksestä päinvastaiseen suuntaan. Olisi siis pitänyt. Mutta ei lähtenyt. Hän saattoi minut aivan keskustaan asti. Ja odotti bussini tuloon asti, ja odotti että pääsin bussiin sisälle asti.
Mitä minun olisi pitänyt sanoa? Noin mahtava tilaisuus kertoa, kuinka mukava oli, että hän käveli kanssani yhtä matkaa, kuinka mukava oli, että hän saattoi minut bussiin asti, kuinka mukava, että hän on olemassa, kuinka ihana hän on. En tehnyt mitään noista. Kyllä hän tiesi, että olin iloinen hänen saattaessaan minut. Todella iloinen, ja yllättynyt.
Pakko tehdä jotain. Halkaisen kohta itseni, jos en tee tälle mitään. Lupaan. Lupaan itselleni, että kerron, kuinka mukava oli, kun hän saattoi minut. Tunnen oloni jo paljon paremmaksi. Olen niin iloinen. Iloinen vaikka samalla haluan repiä sisukseni irti. Pakahdun onnesta.

Mutta en silti osaa soittaa...

Ei voi saada, jos ei yritä ottaa, ja kuten entinen ystäväni sanoi, yrittänyttä ei laiteta, mutta saatetaan panna. *wirn* 'sitä' odotellessa... See u.