Taas yksi työviikko takana. Hauskaa on ollut. Mitä nyt ranteita kolottaa ja peukalon päät on mustina :D. Lupasin poitsuille, että vien niille kakkua maanantaina, kun on ne synttärit. Tänään sitten kun leivoin, laitoin jo valmiiksi pari uskomattoman hyvän näköistä leivosta pojille rasiaan. Toivottavasti tykkäävät niistä :).
Huomenna tulee siis ystäviä kyläilemään. Leivoin suunnilleen puoli kymmeneen asti täytekakkupohjaa ja noita leivoksia. Aamulla täytyy vielä väsätä kasvispiiras, tonnikalamakaroni salaatti, yms... Ja patongit täytyy käydä ostamassa kaupasta. Samalla kun juoksen käymään kaupassa, pitää napata kaveri kyytiin. Nähtiin tänään kaupungilla, ja hän sanoi ettei saa lahjaani tänne ilman autoa. Odotan siis kauhun sekaisin tuntein :D. Noh, neiti tulee muutenkin auttamaan minua, ja jää tietysti yöksi.

Olen tässä parisen päivää virnutellut onnellisena. Yksi maailman kauneimmista asioista on ehdottomasti rakastuneet, onnelliset ihmiset. Tässä on pari kuukautta odoteltu ja seurailtu tilannetta, kuinka kahden hyvän ystäväni suhde kehittyy. Toissa iltana sitten kuulin neidiltä, kuinka he nyt seurustelevat. Olen niin järkyttävän onnellinen, hevimörköni, teidän puolestanne. Onnea $&J <3.
Kaikki kyyneleet eivät aina ole pahasta, onnen kyyneleet ovat kaikkein tärkeimpiä. Mutta myös ne surusta itketyt, parantavat maailmaa.
Tänään sitten sain kaupungilla seurata tätä nuorten rakastavaisten onnea. Ei sille mitään voi. Ovat niin järkyttävän kauniita yhdessä, ettei mitään rajaa. Itsekin virnuilin tyytyväisenä. Ystävän onni on minunkin onneni, niin se vaan menee.

Hohhoi.... Viikon odotetuin hetki on alkanut... Parin päivän loma.. Eiköhän tästä olisi jo työläisen mentävä nukkumaan. Huomenna on vielä siivottava ja leivottava! Unta tarvitaan! :) Ja juu,, koiran käyttöhän tässä vielä on tekemättä. Siellä se istua kököttää oven pielessä ja odottaa millon se tyttö saa hinattua perseensä ulos asti... Jos pikkuisen päänpäälle tulisi aina sen ajatukset kuplassa nyt lukisi:
'Toivoton tapaus, turhanpäiväisiä tuolla taas touhuaa, mulla on hei pissihätä tolvana! '. Onneksi se ei osaa puhua! :D (paljastelisi vaikka mitä O_o )