Käytiin tänään kaupungilla kaverin kanssa. Kyllä sitä takalisto on kohta viimesen päälle trimmattu, reisistä ja pohkeista puhumattakaan! Sellaiset pyöräilylenkit tuli taas tänään heitettyä, että oksat pois. Oon käyny tällä viikolla jo kolmesti kaupungilla, eli eilen en käynyt. Kaiken kaikkiaan kolmessa päivässä rahaa on kulunut ehkä tota öö... Viisi euroa :D. Meinasin tosin tänään ostaa 93 euron ratsastushousut, mutta oli sen verran epämääräsen väriset, että vaikka oli alennuksessa -40% niin ei lähteny mukaan.
Himoitsin tänään myös Marimekon liikeessä niitä musta-harmaa unikko kuvioisia pyyhkeitä. Niitä tosin on jo kertynyt aika mukavasti. Mutta haluaisin muutaman kylpypyyhkeen lisää. Kasvopyyhkeitä on jo suht riittävästi. Käytiin katsomassa myös astioita. Ei oikein löytynyt mitään mieleisiä. Yhdet ruskeat, muistaakseni arabian, oli ihan kivat. Mutta toisaalta en sitten tiedä, haluaisinko kuitenkaan kaikkien ruokailuastioiden olevan ruskeat. Joten ajattelin, että jos en nyt ala niitä tällä erää ostamaan. Onhan tässä vielä jonkin verran aikaa jäljellä. Tosin ensi kesänä voi olla jo muutto lähellä.
Jotenkin oikeesti pelottavaa ajatella, että muuttaisi. Ja vielä toiselle paikkakunnalle, kuten mulle varmastikkin käy. Tuskin haen Kuopion muotoiluakatemiaan, tosin eipä sitä voi vielä varmasti tietää. Sitten pääsee sisustamaa omaa kämppää pahvilaatikoilla <3 ja panikoimaan pyykinpesusta ja 'pääsen' tiskaamaan! Sillä minähän en varmasti kertakäyttöastioita käytä! Pistäkää se mieleenne kaverit, niitä ei mun seurassa käytetä, eikä niitä mulle osteta!
Joo.. Ehkäpä tämä teksti riittäisi tälle päivälle. Haluaisin vielä laittaa jonkin kuvan, katsotaampas jos löydän jotain. Laitan vielä yhden kuvan pikkuisesta varsasta, on se sen verran söötti :) Kuvasta kiitos taas Heidille.
1717655.jpg