1824484.jpg © Heidi

Pientä kuvaa Cradle Of Filthin Rockcock keikalta, kun nyt tässä _vihdoin_
sain kaverin lähettämään nämä kuvat minulle asti. Kuulin sitten tosi kivan yllärin samalla, että ei kuulemma oo paljo muita kuvia säästäny, eikä kuulemma aio niitä vielä ainakaan lähettää mulle. Pikkasen meinasi vitutuksen raja ylittyä, mutta päätin sen verran nostaa sitä, että hillitsin itseni. Joudun siis tyytymään tähän kuvaan, muistona helvetin ihanasta keikasta. Joilla meinasin katkaista kaulani, kiitos sen hemmon, jota kannettiin ihmisten joukossa, ja jätettiin niskaani.... Kiitti vitusti. Ei tuntunu kauhean kivalta.
Mitäs muuta? Mmm... Kivathan nuo festarit oli. Vaikka Oonaa kyllä oli ihan helvetin ikävä... Sitä kun on tottunut kyseisen neidin kanssa aina kaikki paikat kiertämään yhdessä, niin pikkasen sitä tunsi olevansa hukassa sitten, kun pitikin jonkun muun kanssa olla. Sama ongelmahan oli Tuskan kanssa.. Siis kun kyllähän sen tietää, että kaikkein parhaat bileet on sillon, kun on varmasti samanhenkinen hemmo. Tällöin menee bilettäessä perseen liike samaan tahtiin, ja säästytään mustelmitta. Tässä muuten ihQutuskuva, joka otettiin heti perjantaipäivänä kun neidit saapuivat tuskan alueelle sisään, ja löytyy siis sivulta
http://www.peopleoutstage.com/.

1753092.jpg

Oivoi... Niin sitä vaan käy, että kesä menee menojaan, ja syksy tarraa tiukkaa otettaan luonnosta. Se sitten jumahtaa aina ihmisiin asti sellaisella rytinällä, että oksat pois. Pientä vittuuntumista olen havainnut jo itseni lisäksi monissa muissa ihmisissä ympärilläni. En vaan aina jaksaisi olla niin helvetin kiinnostunut kaikista 'mun kyns lohkes' jutuista. Omg... Sanon mä.
Ilman ihmissuhde ongelmia koulu ei tietenkään voi alkaa. Tänään ratsastustunnilla mennessäni ja ylipäätään tallilla ollessani huomasin, että yksi ystävättäristäni ei puhunut, ei edes moikannut, vaikka ihan selvästi näki kyllä minut. Ja suorastaan voisin sanoa, että ei kyllä tällä hetkellä neidin oikut kiinnosta paskan vertaa. Hah. En oo mikään vitun pomppupallo, jota jojotellaan mielen mukaan.
Toinen on tietysti nämä miehet.. Se ainainen ongelma. Tai siis, minään olen vapaa nainen, joten eihän minulla nyt mitään ongelmaa ole. Saan baarissakin tanssahdella ihan kenen kanssa tahansa! Ei mutta oikeesti... Kärsin... Mulla sattuu olemaan yksi sellainen kestoheikkous. Muun muassa kesällä iskin silmäni yhteen toiseen hemmoon, mutta hupsista hui, tarvitse kuin kerran nähdä sen hymyilevän ja nauravan, tai oikeastaan katsovan mua, niin polvet lyö yhteen ja kovasti. Syötävän ihana mies <3. Ja joo,,, helvetin treenattu kroppa.
Syömisestä puheen ollen. Kävin eilen keräämässä ihan jumalattomasti vattuja. Siis, olenhan aikaisemminkin pitkin kesää hyppinyt tuossa takapihalla olevassa pusikossa, mutta nyt sitten lähdin jo merta edemmäksi kalaan. Ajattelin, että käyn pannarin päälle vähän keräämässä, mutta huomasinkin että kävin jo toista kertaa, taikinakulhoa apuna käyttäen, hyppimässä pusikossa. Löysin niin uskomattoman hyvän apajan, ettei niitä marjoja vaan voinut jättää sinne... Olisivat pilaantuneet vielä. Ja pitäähän sitä nyt herranjestas olla talvellakin jotain säästössä, millä voi sitten herkutella! Seuraavana viikonloppuna olisi äidin kanssa tarkoitus käydä mökiltä keräämässä viinimarjat. Voi turkanen, että odotan pääseväni syömään niitä.

Keskiviikkona pidetään eka palaveri käsityölukiodiblomin tekiöden kanssa. Odotan aivan innolla. Vielä tosin on hiukan auki, että teenkö takin vai juhlapuvun... Mutta täytyy keskustella siitä sitten keskiviikkona opettajan kanssa. Voitte uskoa, että olen innoissani! Käsityöt kun nyt sattuvat olemaan elämäni.... Ja okei okei, meinasin myöhästyä ratsastustunnilta sen takia, että olin ompelemassa.
Epätoivoisesti sitä yritetään jaksaa lukea kunnolla kirjotuksiin.. Tänäänkin luin kolmatta tuntia, minkäs sille voi jos innostuu... Pitäisi muistaa viedä uskonnon tutkielma sille opettajalle... Huomasin tosin historiaa lukiessani, että olin tehnyt yhden virheen siihen tutkielmaani,,,, saakohan sen korjata siihen lyikkärillä? kun en raaskisi tuhota luontoa tulostamalla tonneittain sivuja... :x Vituttaa.... Löysin muuten aika hauskan kuvan kamerasta, jonka veljeni oli ottanut, kun tein tuota tutkielmaa. Piskuinen koirankuvatushan se siinä köllii onnellisena pöydällä. Ja tuo ei sitten ole sellainen 'otetaan hassu kuva' juttu. Vaan se hyvin usein istuskelee tuossa ja tuijottelee alapihalle. Ja noh... Mikäs sillä siinä kölliessä, etenkin jos joku yrittää keskittyä johonkin juttuun tietsikalla.. Vähän vain tökkii kuonolla niin saa paljon rapsutuksia. Höperö otus <3

1824469.jpg

Pitäisiköhän sitä pikkuhiljaa käydä nukkumaan? Taas on niin jumalaton sepostus tullut tehtyä että oksat pois... Mitäs helvettiä mä tähän otsikoksi laitan,,, kun oon selittäny niin maan perkileesti kaikkea erilaista tähän... Sekasikiää.. Perhele.