Mmm... Ensimmäinen viikko koulua takana. Tietysti lukio-opet antaa heti läksyjä, ja paljon.. Toisaalta, ei ainakaan tarvitse keksiä itselleen tekemistä. Heh.. Heh.. Heh... Tottakai on mukava taas pitkästä aikaa olla koululla. Näkee paljon enemmän kavereita, ja paljon sellaisia, joita ei koko kesänä ole nähnyt. Että siinä suhteessa mukava.
Tässä aletaan myös pikkuhiljaa kiristää tahtia ylppäreiden lukemisen suhteen. Historiaa pyrin lukemaan joka päivä, mutta katsotaan nyt miten käy. Tähän asti onnistunut oikein hyvin.

Olen käynyt pyörällä koulussa. Poljen päivittäin noin 30 kilometriä, aamulla 15 kouluun ja iltapäivällä saman verran takaisin. Saan siis noin 1h 30min liikuntaa tuossa. Eli jus hyvin.
Oon laihtunu koulun alun jälkeen reilun 3 kiloa. Omalla tavallaan ehkä aika pelottavaa, mutta nautin siitä. Nautin niin saatanasti, kun mun maha on kutistunu, ja kiloja putoilee.. Pelottavan tästä asiasta tekee se, että olen jo lähes alipainoinen... Painoindeksini lähentelee 17:sta.
Syön kohtalaisen hyvin, itseasiassa olen tänään jopa syönyt vähän karkkia, mutta todella vähän, ja ajattelin käydä vielä juoksulenkillä tänään, pakko käydä testaamassa kauanko menee kun juoksen 1500m. Meillä on liikunnassa nimittäin loppukurssista sellaiset kuntotestit.. Ja tyttöjen tarttee juosta tuo matka. Tavoite ois alle 6,30min... Katotaan... voi olla että ei ihan toimi.. Kuitenkin, palatakseni tuohon laihtumiseen...
Pelotan itseäni siinäkin suhteessa, että oikeastaan haluan laihtua tästä vielä. Mainitsin tänään kaverille, että oon laihtunu kolme kiloa, ja katsoi siihen malliin, että en jatkossa sano jos laihdun. Toisaalta, en ala anorektikoksi, en halua. Haluan laihtua hyvännäköiseksi, mutta ennenkaikkea rakentaa kunnollisen lihaksiston. Tavoitteena on, että katsoessani peiliin voin hymyillä kuvalleni, ei että pääsen vaa'an kanssa siihen tulokseen, mikä miellyttäisi silmääni, sillä silloin painoindeksini olisi 15... Ja noh, jos alle 20 on jo alipainoinen niin... Veikkaan ettei tämä tyttö kauhean hyvin pystyssä pysyisi enää noissa painoissa... Että enköhän käytä peiliä enemmän mittarina kuin vaakaa, vaikka tietysti sitäkin seuraan.

Taidan kirjoittaa toisen kirjotuksen keskiviikosta, niin saan kerrottua kunnolla Deep purplen ja Nazarethin keikasta ;D Hah. Heoa siihen kirjotukseen asti