Aina välillä oikeasti ihmettelen, kuinka voin olla vielä hengissä. Joko on olemassa jokin korkeampi tahto, joka on päättänyt ettei ole vielä minun aikani lähteä, ja jättää tätä paikkaa, taikka sitten minulla on jotain yliluonnollisia kykyjä.
Ei ollut kaukana eilen, etten purskahtanut vollottamaan kesken fysiikan tunnin. Vieressä istuva kaveri oli koko tunnin hyvin varauksellinen, valmiina nappaamaan mut kainaloon, ja yritti kovasti piristää mua. Kiitos <3 Kerrompas vähän kalenterini sisältöä tältä viikolta, ja tulevia töitä. Ottakaa huomioon, että kaikkiin näihin tehtäviin vielä läksyt päälle, abi kun olen, niin ei enää mitään ihan helppoja juttuja.

Maanantai: Enkun aineen palautus, seuraavalle päivälle äidinkielen aineen suunnitelma. Ainut rauhallinen päivä tällä viikolla.

Tiistai: Äidinkielen aineen kirjoitus, koulua 18.15 asti, 16-18.15 käsityönlukiodiplomin teko. Kotiin siinä seitsemän aikoihin ja seuraavana päivänä ruotsin koe, eli ahkeraa lukemista. Sauna.

Keskiviikko: Aamulla kirjoitin ruotsin aineen, koska en ehtinyt tehdä sitä tiistaina. Ruotsin aineen palautus. Ruotsin koe, kotona olin jo poikkeuksellisesti puoli seitsemän. Seuraavalle päivälle äidinkielen aine loppuun ja kemian työselostus suomeksi, yhdeksään asti työskentelyä siitä, kun pääsin kotiin.

Torstai: Aamulla vielä viimeistelyt äidinkielen aineeseen. Jälleen diplomintekoa 18.15, kotona puoli kahdeksalta. Siitä yhdeksään asti kemian työselostuksen parantelua, koska viimeinen palautuspäivä huomenna.

Perjantai: Luvassa toivottavasti kerrankin rauhallinen ilta kaverin kanssa, ja tallilla käynti.

Muut tulevat/ pitäisiollajovalmiina- työt:
* 2 äidinkielen kirjaa
* Kielten sanakokeita, ruotsista 2-3kpl, enkusta vähnt. 2kpl (molemmista yhdet ensiviikolla)
* enkun aine (yksi kirjoitettu jo, onneksi)
* maanantaina uusinta koe (27.10)
* käsityön tutkielma
    * diplomi työ, huovutuksineen yms. portfolio
* fysiikan essee
* muutama äidinkielen essee ja aine
* fysiikan luento (en tosin varmaan pääse tänne... olisi joskus kuudesta kahdeksaan illalla....)

Ja joka ti ja to yli kuuteen asti koulua. Koe viikkoon aikaa jäljellä 19 arkipäivää. Kuolema tulee.
Mutta itsepä sitä on tiensä valinnut, joten ei passaisi valittaa... Tuntuu vaan että ratkee tuhanteen osaan.. Kun pitäisi tuhannessa paikassa olla yhtä aikaa...