1891380.jpg


Ajattelin, että täytyyhän sitä nyt hiukan väriä saada, kun nyt on niin sateinen ja myrskyävä syksykin ollut. Noh, mikäpä sitä olisikaan värikkäämpi ja mauttomampi vetäisy kun neonkeltainen mustan kanssa! Ei sillä, olen himoinnut tätä jo kauan, nyt sitten viikkoja sitten sain aikaiseksi. Luv it.
Keltainen on siis joustavaa kuminauhaa, ja sitä onkin sitten kavereiden niin mukava rämpsäytellä.. Mutta muuten oikein loistopakkaus. En muista mitä kangas on, paksua ja joustamatonta kuitenkin. Hameen helmassa on siis rypytys ja takana vetoketju. Ei taskuja tai muuta, mikä voisi tehdä siitä käytännöllisen *kjäh*.
Tekemiseen meni arviolta kaksi tuntia, ottaen huomioon, että piirsin kaavat ja leikkasin kankaat myös tässä ajassa. Ompelu oli kohtalaisen helppoa, ei ongelmia. Palat saumailtu saumurilla, ylä osa siis koostuu kuudesta palasta, ja helma yhdestä pitkästä, rypytetystä suikaleesta. Ei erikoisempia koristetikkauksia, eiköhän tuo neonkeltainen anna tarpeeksi säväystä. (heijastaa muuten aika maseesti valoa tuo keltainen..
Kaveriksi suosittelen neon pinkkejä verkkosukkiksia, tai mustia tavan sukkiksia. Näyttää muuten aika himohyvältä kirkkaan punaisen kanssa, *wink wink*.
Noh, kuva puhukoon puolestaan.