Otsikosta voi jo päätellä, että edellisestä kirjoituksesta on jo kauan aikaa.. Noh, minkäs sille voi. Töissä riitti touhua aina viime torstaihin asti, ja harrastukset veivätkin sitten oman aikansa. Tuska open air sulki päivät torstaista maanantaihin pois. Kiireisen on vain totuttava kiireeseen.
Tosiaan, Tuskahan se tuossa jo vierähteli ohitse. Surullista. Olisi siellä hyvin voinut vaikka montakin kolmepäiväistä olla lisää! Hauskaa siis oli, bändit hyviä, eikä seurassakaan valittamista.
Joojoo.. Nyt se Slayer on sitten nähty, vaikkei nyt sitä ensisijaisesti mentykään katsomaan. Kaikkein eniten täytyy tunnustaa odotin, ehkä vielä pienehköllä maineella ratsastavaa Discard nimistä yhtyettä.
Osittain tämä tietenkin johtuu siitä, että poikien kanssa on useampaan otteeseen tultu jutusteltua, ja kaveerattua. Levyn tietysti omistan myös, ja sekä basisti, että rumpali tunkivat matkaani sinkut jo joskus aikaa sitten :D Ja äijät kyllä vetivät mielestäni yhden tuskan parhaista keikoista, vieläpä vajaalla miehistöllä! Jumalauta!!! Olin jo lähes viikon itkenyt verta, kun sain kuulla toisen kitaristin murtaneen kätensä, missäpä muussakaan kuin kädenväännössä! Hyvä Ohto!!! Mutta tosiaan, keikalla porukka oli aivan mahtavasti mukana :) Ekat festarit, ja paras keikka! Good boys! Ja tulihan se jälkkärikin sieltä sitten viimeiseksi!

ps. Terkkuja sille suomenruotsalaiselle, joka innostui puhumaan savolaismimmin kanssa eturivissä!!

Perjantai illan, tai no päivän, esiintyjätkään eivät jättäneet kylmäksi. Dimmu Borgir (NOR) piti kyllä lupauksensa, ja veti oikein loisavan keikan. HUOM HUOM!!! En nimittäisi itseäni minkään sortin faniksi, mutta keikka oli hyvä! Stam1na, sitä samaa mitä ennenkin, niihin joihin uppoaa, niin varmasti ihan helvetin hyvä. Amon Amarath (SWE) ja Carcass (UK) eipä juuri mitään pahaa sanottavaa. Juuri sitä mitä odotinkin. Siivu korvalla kuuntelin Tracedawnin, joten en muista siitä juuri mitään. Päivän aloittava Mokoma jäi myöskin pääosittain pimentöön, eli näin vain osan.
Muuta kehuttavaa Discardin lisäksi lauantailta, noh Kalmah tietysti omalla tavallaan. Valitettavasti en ehtinyt kokonaan kuulla ja nähdä. Kauppareissu kesti sen verran pitkään... Ja kunto oli illalla sen mukainen.. Kiuas yllätti postiivisesti. Sitä voisi jopa kuunnella joskus! :D Bra bra! Behemoth (POL), en uskalla sanoa yhtään haukkuvaa sanaa, maskit <3 tosi upeet. Kreator (GER). Vanhan ajan kunnon kuningas. Ei haukkumista, ei mollamista. Eipä sillä, Discardin jälkeen on paha panna paremmaksi ;D Diablo Diablo! Joo, nähty se satavyyskytkuustuhatta kertaa. Tässä vaiheessa alkoi pää jo olla siinä kunnossa,, että parempi etten sano mitään muuta kuin sen, että fanit oli liekeissä! Morbid angel (USA). MORBID ANGEL!!! Ja meikä oli vaan puoliksi tajuissaan, eipä sillä, ihan helvetin hyvä, ihan sairaan kova!!! Muistan kyllä siis keikan, mutta kun on vaan puoliksi mukana puolet keikasta, niin paha sanoa mitn ilkeää. <3 Huippua!
Sunnuntaina alkoi jo tuntua, että vajaalla miehistöllä vedettiin parhaat keikat! Päivän ekana soitellut USA:sta tullut Job for a cowboy joutui tekemään keikkansa täysin ilman laulajaa. Noh, mikäs siinä. Kuullosti aivan helvetin hyvältä! En sitten tosiaan laulajan kanssa ole kuullut.. Että silloinhan siinä voi olla vaikka minkälaista ulinaa.. Fanit, ja vähän vähemmän fanitkin oli tulessa! Killswitch Engage, puoliksi katsottu Dying Fetus, Nile ja Slayer. USA:n sunnuntain sanansaattajat eivät kyllä jättäneet ketään kylmäksi! Shade Empireltä olen joskus totta puhuttaessa nähnyt parempia keikkojakin, muttei tuo nyt pohjanoteeraus ollut. Laulaja oli vaan siinä kunnossa, että pääesiintyjä Slayerin aikana halaili miespuolisen ystäväni kanssa. Noh, mikäs siinä :D
Sonata Arctica.... Hyrr.... Jag tycker inte! Okei okei, muutamien kappaleiden sanat osaan, mutten vaivautunut edes mäeltä alas katsomaan esitystä. Uskon, että fanit tykkäsivät, laulajan ääni ja soitto kuullosti sen verran hyvältä. Muuten ei kyllä uponnut.
NONIIN! Otetaampa sitten härkää ihan sarvista kiinni. Jauhetaan vielä hiukan paskaa koko kolmen päivän lopettajasta, itse kuninkaiden kunikaasta Slayerista. Mikäpäs siinä, vanhat äijät, joilla on yhteensä vähemmän tukkaa kun Deathchainin kitaristilla, vetävät paskalla miksauksella keikan. En sano etteikö olisi jopa minuun toiminut! Jepjep, hyvähän se oli, mutta on vaan paha olla paras, jos joku muu paikalla olia voittaa tukan määrässä.

Tässä tuli nyt sitten sepostuksen multihiupentuma! En todellakaan selittänyt kaikista bändeistä, eipä sillä, tarkoituksena ei ehkä ollut selittää noinkaan paljoa! Kanssani saa, ja tottakai pitää olla eri mieltä :) Olisi vain kiva kuulla, jos jollakin on jtn sanottavaa tähän, amatöörimäiseen sepostukseeni.
Joo, ja tosiaan asiasta kukkaruukkuun. Kun olin juuri päässyt junalla Helsinkiin asti torstai iltana, ja nukkunut yöni yllättävän hyvin, herään kuuden jälkeen siihen, että saan kuulla varsan syntyneen. RÄÄPÄLE!!! Siellä sitten Tuskassa kituuttelin ja nyt tänään näin otuksen pariin otteeseen. Yritti purra minua, ja potkaista kaveria :D Mikäs siinä. Vauva mikä vauva. Ja äiti on muuten järkyttävän onnellisen, ja rennon näköinen, ylpeä kakarastaan! :) Onnea Rella rakas.
Mitäs muuta on tapahtunut O_o Ei tule mieleen, joten voin tässä uskoakseni jo lopetella. Kirjoittelen jatkoja kun ehdin ja jaksan. Nyt tosin työt ovat jo loppuneet.

1694025.jpg

Ps. Tiedän nyt mistä nimi Tuskalle tulee, vessoista! En ole koskaan nähnyt mitään niin painajaismaista. Mutta näköjään sitä ihminen käy hätäänsä lievittämässä ihan missä vain, kun hätä on tarpeeksi suuri. Kiitos kaverille 'festaripissauksenoppikurssista'!!!